perjantai 26. syyskuuta 2014

päivä, jona poikani nousi lentoon
heips.
mitä
Tällä viikolla on ollut kamalan kylmää ja sateista joten kuvaaminen ei oo kauheesti jaksanu innostaa. Otin kyllä yks päivä Nakista sellasen vähän tänkaltasen teekuppishootin mut siitä ei sit tullutkaan julkaisukelpoinen. Ehkä saatte nähdä jotain niistä kuvista vielä joskus, ehkä ette. ^u^ Äskön sit päätin hetken mielijohteesta kävästä ulkona lennätämässä Yuraa (:D) vaik olikin hämärää eikä kuvista tullut kovin hyviä.
Mä kyllä pidän syksystä ja talvesta mutta kuvaaminen on aina perkeleen hankalaa ilman valoa. u__u Mun postaustahti saattaa siis vähän hidastua tässä jos en saa hyviä kuvia otettua. 

Yuran synttärit lähestyy kokoajan (ok on niihin vielä aikaa, ne on enskuussa), ja mä oon miettinyt vähän jotain juhlista niiden kunniaksi. Varsinkin jos siihen mennessä tulis toi 50 lukijan raja rikottua niin oisin aika ilonen. 
Oisko teillä mitään ehdotuksia juhliksen suhteen? Mä oon aatellut että voisin kokeilla kuvakilpailun järjestämistä. Mun edellinen kuvakilpailuhan kuoli ihan täysin, mut ehkä tähän tulis ees hiukan enemmän osallistujia kun teitä lukijoitakin on niin paljon enemmän. :D

Onko kukaan teistä kivoista lapsista tulossa huomenna Annyeong Partyyn? Mut tunnistaa siellä tummansinisestä kissankorvapiposta ja mustista leginsseistä joissa on värikkäitä maaliroiskejuttuja. (voi myös olla että kannan mukana kameraa ja jompaakumpaa nukeista, en oo vielä varma) Saatte tulla tervehtimään jos näette mua. ~♥

♥Mervilja linnunpoikaset

9 kommenttia:

 1. Ooh, nättejä kuvasia:3 Pidä ihmeessä juhlis, ja kuvakilpailu*3* mä voisin osallistuakki:>

  VastaaPoista
 2. Sulosia kuvia :3
  Ja tee ihmeessä kuvakilpailu, mäkin voisin osallistua c:

  VastaaPoista
 3. vouuu lentävä hattara poika!! aw :3
  tuo kuppi on super söpö *-* nikuin Yurakin ♥ rakastan sitä, miten sie saat aina niin 'eläviä' kuvia x3
  kuten tuo juoksukuva ja puussa roikkumis kuvat :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo :DD
   niinon meillä on niitä kolme heh *3* pfft eläviä, enemmänkin tärähtäneitä. :D mutta kiva että tykkäät >u<

   Poista
 4. Ääh.. Rien synttärit meni jo 3.9 D: Pitäs otaa järkeviä kuvia vielä mut en oo eestyny.. (yllärii..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. perkele D: ota järkeviä kuvia tai itke ja ota järkeviä kuvia :c

   Poista