keskiviikko 26. helmikuuta 2014

let's play hey hey hey let's play ~~!! (hbd chaerin unnie)

joo mehmeh.
Tänään kon mie vaihoin Yuralle vaatteita sen kaulatappi petti ja lapsen pää hyppäs lattialle. :o Tappi siis irtos sieltä obitsun sisästä ja jäi kiinni päähän, onneks ton sai kuitenkin ihan vaivatta plopsautettua (se on hieno sana elkää dissatko ~) takas eikä tossa käynyt mitenkään pahemmin, kiitos rakas ystävämme herra Ruuvimeisseli. Kyl tuon luulis nyt pysyvän paikallaan, mutta taidan silti varmuudenvuoks raahata huomenna ruuvimeisselin mukaan kouluun jos mie vaikka jaksaisin ottaa Yurankin mukaan. kai mun on pakko se otta ko muuten manta tappaa mut ;_;
Jaja Mollikseen lähti pari päivää sit uus viesti olkavarresta, vastasivatkin jo sitten eilen  ja kyselivät vielä jotain lisäjuttuja. (edellinen viesti oli ilemisesti vaan kadonnut) Yura saa siis luultavasti tosi pian kätensä taas kuntoon. ^u^ Heti kun se tulee, mun ois aikomus kuvata joku musashootti.

2NE1 julkas vihdoin niiden uuden albumin. nun CRUSH on parhautta, vaikka itseasiassa mie kyllä odotin vähän enemmän... noi biisit on kyllä ihania, mut miks noin paljon balladeja~? :o Onhan siel tietty Crush ja Scream ja jotain mut silti eh. Mut tuleehan mun tätä albumia silti aikalailla ylikuunneltua. c8 (nomutku se kumminki on 2ne1 >n<♥)
jajaja HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ CL UNNIEE ~!! ♥

 tuollain se sit irtos. ''
tausta on kauniinpi kuin uskottekaan

 Mut kyllähän tuo neiti sit kasaan saatin aika helposti ~~

kekeke :3
oonko ees rakastunu tohon Yua Yailta ostamaani hameeseen tai mitään :D

12 kommenttia:

 1. xD
  Katoin tota hametta koko postauksen ajan "wuuut, miks toi näyttää jotenki tutulta o ___ o" Sit, ainiin mä oon tehny sen :DD
  Hui, en ookkaan ennen nähnyt että kaulatappi lähtisi obisun puolelta irti, jos ei pysy, törkkäät sisään vaikka erikeepperiä, tai pikaliimaa niin varmaan pysyy, tosin pikaliima, siitä ei välttämättä muovi tykkää D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D se on ihana ^3^
   en miekään, se oli aika hämmentävää :o mut kyl mie uskon et sain sen nyt pysyyn siin ~~

   Poista
 2. Onneks sait pään paikalleen <3

  VastaaPoista
 3. oho aika creepysti irtosi ö-ö onneksi sait paikalleen! c:

  VastaaPoista
 4. Oho, no kyllä aika jännästi irtosi :D Mutta hyvä, että sait pään takasin paikoilleen :3

  VastaaPoista
 5. Neeeh toi viimenen kuva on ihan täydellinen :3

  Ja toivotaan et se perkeleen käsi ois ensviikolla täällä :p

  VastaaPoista
 6. Onneksi sait taas pään paikalleen :D

  VastaaPoista