tiistai 22. huhtikuuta 2014

jäämeri ~~

postaus saattaa sisältää hirven pääkallon, yliherkät varokoot


Ette uskokkaan miten mua ärsyttää just nyt.
Mun kamera oli itekseen menny poistamaan kaikki ne kuvat jotka mie olin ottanu sillon ku käytiin Jäämerellä tokaa kertaa. Kaikki ne kuvat joihin mie olin oikeesti tosi tyytyväinen. Nyt mulla ei sit oo tänne ku noi kuvat ekalta päivältä. 

Srsly. Yngh.

Mut joo, Helsingissä taas. Tosi hassua olla täällä. Missään ei oo lunta, ja kerrostalot. Herranjumala, kerrostalot on nyt jotain niin outoa. :D Oon oikeestaan ihan ilonen päästyäni takasin kotiin, vaikka toisaalta odotan innolla että päästään Lappiin ja Jäämerelle taas kesällä.
Niin, Jäämeri. Siitä mun pitikin kirjottaa. Se paikka on jotain niin mahtavaa. Nyt jälkeenpäin miettii vaan, että miten sellanen paikka voi olla olemassa. Se vesi on ihan uskomattoman kirkasta, jopa niissä rannalla olevissa epämääräsissä pienissä lammikoissa. Toisena päivänä kun mentiin eri vuonolle laskuveden aikaan, se maa oli täynnä simpukankuoria. En tarkota muutamaan kuorta siellä täällä, vaan se maa oli oikeasti ihan niiden peitossa. Tosin siitäkään mulla ei nyt ole kuvaa, kiittäkää kameraa. u__u'' Lisäks sieltä löytyy kaikkea tosi hämmentävää roinaa, kuten toi hirven pääkallo jonka meidän koira kisko jostaki jään alta, ja kuningasravun saksi jonka mie löysin toisena päivänä. (taas sanotaan kauniit kiitokset kameralle c:)

Nagisaa odotellessa.
heippa ~nun

2 kommenttia: