tiistai 24. joulukuuta 2013

hyvää joulua ~

Heij.
Miten teidän joulu on mennyt? :3 Mulla ja Yuralla ihan perushyvin, Yura on auttanut mua leipomisessa ja kuusen koristelemisessa ja neitiä tuli siinä samalla kuvattuakin vähän. Kuvien laatu on aika järkyttävä kun valoa ei ikinä riitä vaikka pistäisi kaikki huoneen lamput päälle. -__- Joulukuusta jouduin kuvailemaan jalustan kanssa kun muuten kaikki kuvat ois tärähtäneet. Kivaa meillä on silti ollut, Yura näyttää ihan ylisöpöltä tonttuasussa jonka mä ompelin sille. c: Tietysti tuo irtokäsi taas yrittää ärsyttää mua, ja pitäis todellakin keksiä joku parempi tapa saada se pysymään paikoillaan... ehdotuksia?? 
 Blogger onnistui taas kerran tuhoamaan mun kuvien laadun totaalisesti, kiittäkää sitä. Oon ruvennut harkitsemaan, että alkaisin laittaa näitä kuvia Flickrin kautta. Ainoa ongelma on se, etten osaa käyttää Flickriä. :D
Jotenkin musta tuntuu et Blogger tappaa multa aina just ne kuvat jotka on muuten onnistuneita. ;_; Näin meillä. :D Mun puolisällä on joku outo pakkomielle muumeihin.
 Meidän joulukuusessa ei ole ikinä ollut mitään glitterisiä kiiltopalloja (vaikka mä niiden perään pienenä aina itkinkin), tollaset nätit perinteiset vaan. Onhan nuo kyllä kauniita. c:
 Ja sitten ruvettiin leipomaan. Tehtiin tosiaan muffinsseja.

 Taikinaa.~

 Yura sai palan taloussuklaata. 

Uuniin menossa... valmiista muffinsseista en tullut ottaneeksi kuvaa. Sitäpaitsi menin pilaamaan ne itsetekemälläni kuorrutteella, joka sai ne näyttämään siltä kuin niiden päälle olisi oksennettu verta. :D Ihan hyviä ne silti on. :p

12 kommenttia:

 1. Awwss. Yra pie nytte se käsi siellä kehossa kiini prkl. Ja joulut sinnekki täältä Rien puolestakinh~ ♥

  VastaaPoista
 2. Nättejä kuvia :3
  Voi Yuran käsi raukka :'c

  VastaaPoista
 3. Awws, Yura on tosi suloinen :3
  Haha, meillä taas kuusessa on tuollaisia perinteisiä. kimaltelevia sun muita palloja joten toisin sanoen se on kuin räjähtänyt xD

  VastaaPoista
 4. meilläki niiku Yualla on ties mitä palloja kuusessa! jee koska joka joulu menee ainakin 5 rikki ni sit ostetaa 20 lisää :D..
  Ihania kuvia tytöstä c:♥

  saisko sitä kättä jotenki liimattuu siihen tappiin takasi kiinni, tai jotain ono' uskalsitko kertoo äitelles?
  kannattaa googlailla, niin flickrin käytössä että tossa käden korjaamisessa, ehkä joku osaisi neuvoa c: (kuten; ''flickr blogger lataaminen'' köh ite tein noin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahaha, jes :D
   kiitos

   oon kuumaliima koittanu mut ei oikeen taho pysyä sen kanssa..
   en ainakaan viel >^<''
   juu nwn

   Poista
  2. ite kiinitin silleen altsun nilkan (köh ekana sen napsasin rikki) et kuumaliiman sekaan pyöritin rautalankaa tukemaan, mutta ei varmaa tässä tilanteessa auta :c hmm (kyl me vielä jjotain keksitään)
   ja pahimmassa tilanteessa stock käsi kai menee obitsuunki?

   Poista
 5. Mä haastoin sut! :)

  http://pinkunmhnuket.blogspot.fi/2013/12/ensimmainen-pullippini-uusi-kamera.html#comment-form

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. selvä. c: teen haasteen kunhan jaksan :D

   Poista