tiistai 8. lokakuuta 2013

otsikot on kivoja, vai mitä?

...jos niitä vaikka osaisi keksiä .__.
Mut amm...
Yura oli mulla tänään mukana koulussa, ja huomenna lähteepi uudestaan. Me sit kuvailtiin Mantan kanssa Yuraa ja Rietä kaikki välkät eikä ihmiset ainakaan tuijottaneet, ehei. :D Koulun jälkeen me pysähdyttiin vielä Yuran kanssa kahdestaan hetkeksi mun kodin eteen räpsimään muutamia ulkoilukuvia vaikka ruoho olikin märkää ja mun mekko näytti sen jälkeen aika ihanan likaiselta. Ainahan sen voi pestä. 8) 
On ollut pienoisia vaatekriisejä, koska monsterien paidat ei mahdu Yuralle. Heti kun saan jostain hommattua rahaa, menen ostamaan tytölle jonkun Bratzillaz vaatepakkauksen. c: 

 Vähän näkymiä meidän saksanluokan ikkunasta. Aika korkeellahan tää on. ._.


 Yhteiskuvaa. Huomatka toi pituusero. <3 Rie stalkkaa Yuraa. :D
Ja taas todistettiin mun hieno pakkomielteeni kuvata nukkejen  jalkoja. Sanokaa vaan jooko ihan rehellisesti jos haluutte mun vähentävän noita jalkakuvia. ^^

Yura on ollut mulla vasta näin vähän aikaa, mut silti alkaa jo raivostuttaa neidin stock keho ja peruukki. -.-'' Pakko saada uudet mahdollisimman pian! (Tai ainakin vähän lyhentää tota peruukkia kun se on niiiiiin ylipitkä ja kokoajan ihan solmussa...)
Ai niin ja hei muistakaa käydä vilkasemaassa Yuran profiili, se valmistui tänään. :)

Heippa~!

8 kommenttia:

 1. Äwäwä, Yura on kyllä suloinen pieni nukke :-333
  Neidin meikit ovat suuber I-H-A-N-A!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 2. Uih ♥ vähä teijä koulusta on heinot maisemat ono meil on vaa hikinen S market siinä.. TUO ON YKSISYY MIKSI HALUAN KAUPUNKIKOULUUN okei mitä.
  ääwäwäwä vaikka en ole mitenkään ''kaappi nukkeilija'' en uskaltasi neitoä (ja kahta herraa) kouluun ikinä viedä :'D pelottaisi liikaa että joku hullu tappaisi sen. heheh.
  jalka kuvat on hienoja! :D ''shoot: jalat'' woowowooww

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo on. c: toisaalta viiskerroksisessa koulussa on myös haittapuolensa... ._.
   nojuu, on se kyllä aika pelottavaa kun on kokoajan sellanen "okei nyt joku kumminki tulee ja vie Yuran multa yhyy"-tunne. niin se vaan on kuuminki mukana kulkenut. :DD
   ahaha kiitos ideasta 8D

   Poista
 3. Hihii Rie on hirvee stalkkeri :D

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia:) Munkin pitää aina kuvata nukkejen jalkoja:D

  VastaaPoista