maanantai 16. kesäkuuta 2014

isulkuume iskee +shoottinen


 
pistäkääs soiman ~^^





































 ~~~~~~~


moi lapsukaiseni ~nun
Elieli, kotona ollaan. c: Keskiviikkon meen tosiaan sinne Lappiin mut nää pari päivää ehin onneks lagia täällä, ja ensviikosta ois sit tarkotus ehkä tehä se juhliksen toinen osa.

Ja niin, minäpäs sitten menin ja rakastuin Isuleihin. Mun pitäis seuraavaks tilata toinen Pullip ihan vaan vaikka Nagisankin kannalta, mutta kun joku pieni homopoika ois niin kiva lisä tänne. ;n; Lähinnä oon miettiny Lir Nostalgiaa ja Goscik Kazyua Kamiota, kun ne nyt sattuvat Plasticista löytymään sellaseen suht. hyvään hintaan, mut toisaalta kovin monet on niin ihania. D: Ehkä sit ku saan nagisan tyttöystävän seuraavan neidin tänne kotiutettua, rupeen miettimään tuota ihan tosissani . c:

++Me pistettiin tänään Mollikseen tilaus Nakin peruukista, chipseistä ja yhistä kenkuleista. Toivottavasti vastaavat piakkoin. nun (tosin sitähän nyt on aika turha odottaa kun on Mollamania kyseessä, kaikella rakkaudella yritystä kohtaan. :DD)

Edelliseen postaukseen muuten tuli kivasti kommentteja, jatkakaa samaan malliin niin en ehkä tapa teitä. :3
 ♥Mervilja ja tytöt hideyoshit

9 kommenttia:

  1. Wow, aivan ihania kuvia sun neitóset on iiihania :3

    VastaaPoista
  2. tää shootti oli sellanen. josta tuli hemmetin hyvä mieli. Oikeesti rakastuin tähän shoottiin ♥ Nää kuvat oli täydellisiä ja aww ;u; itken kohta oikeesti koska tää oli niin ihana ♥
    Eikä, Yura on liijan söpö, ja hänen asunsa (ja peruukkinsa) on jotenkin liijan täydellinen :3~ ♥ Aww pikku haltijaiseni (eikun)
    Toivottavasti saat molliksesta pijaan vastausta c: ~

    Isulit on liijan ihania ♥ (tahtosin vielä ainakin kaks, mut uhgh aikuset sanoo että ei, ni ei sitten :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. awh kiitos. :D älä itke poika ~''
      (niin, minähän kyllä olen aika mahtava t. yura)
      jep nun~

      ne on c: hanki sillai ninjasti ettei ne saa tietää eiku :DD

      Poista
  3. ÄÄÄÄÄÄÄÄ Yura on taas niin täydellinen ja mie varastan Nakin ja Yuran ja yngh. Ja mieki haluun uuden nuken. Plus postaat heti ku niistä jutuista on jotain tietoa.

    VastaaPoista
  4. minä varastan siun lapset sit kans hyngh ~~ raha on niin kiva juttu u^^u'' jjuu tottakai nun

    VastaaPoista